top of page

Priser er gældende v/ min 15 personer:

Bus Hasle - Rovfuglecenteret t/r: 75 kr/person

Mange mennesker har gennem tiden ladet sig fascinere af fuglene omkring os. Fuglene er livlige, smukke og allestedsnærværende. Når vi mennesker betragter dem, ser vi personligheder som vi også finder i vores egen verden. Vi har sympati for den lille fugl der bliver drillet af de andre, vi er negative
overfor bøllen der spiser alt kornet ..

Der har været falkonerer over stort set hele verden - også i Danmark -  siden oldtiden, det er en tradition, der strækker sig flere tusind år tilbage i tiden. Oprindeligt var formålet jagt og prestige, men i Danmark bruges flyvningen med disse imponerende rovfugle i dag kun til formidling og jagttræning.

TUR 1:
Klassetrin: Anbefales til alle klassetrin

 

Turbeskrivelse:
Selve formidlingsshowet varer ca. en time, hvor der vil blive fremvist og formidlet om ugler, høge, våger, falke, ørne og gribbe. Fuglenes sanser og naturlige jagtformer beskrives, og I mærker suset, når fuglene kommer helt tæt på. Enkelte elever får måske mulighed for at ”få en fugl på handsken”, og der fortælles om menneskets samspil med fuglene og naturen – før og nu.

En time før showet og en halv time efter showet er der åbent i udstillinger og café. Her er det også muligt at se film samt løse opgaver fra skoletjenesten.

Skoletjenesten ligger op til før under og efterarbejde omkring besøget på Bornholms Rovfugleshow og arbejdsopgaver kan downloades gratis fra vores hjemmeside, eller købes for en beskeden pris på stedet på dagen. Der er mulighed for at spise madpakke i området.

Dette arrangement er også åbent for almindeligt besøgende på Bornholms Rovfugleshow.

Deltagerantal: Min. 15 elever
Varighed: 1 time       
Mødested: I udstillingen - Bornholms Rovfugleshow, Lundsgårdsvej 4.

Pris: 70 kr. pr. person
Betaling gennemføres ved udeblivelse fra show

TUR 2:

Betaling gennemføres ved udeblivelse fra Show

Turbeskrivelse:
Denne oplevelse henvender sig specielt til skolegrupper og der er i denne oplevelse ikke åbent for almindelige turister, men kun for forudbestilte skoleklasser.

I selve formidlingsshowet vil vi formidle om ugler, høge, ørne m.fl. samt opleve disse fugle på helt tæt hold og blive klogere på deres sanser og jagtteknikker. Nogle af eleverne bliver inddraget i træningen af fuglene, og alle elever får opgaver på stedet, som er udviklet ud fra undervisningsministeriets 'fælles mål' - blandt andet dissekerer vi fuglenes foder (rotter, mus og kyllinger) og kigger på fugleskeletter, gylp osv. 

En time før showet og en halv time efter showet er der åbent i udstillinger og café. Her er det også muligt at se film samt løse opgaver fra skoletjenesten.

Skoletjenesten lægger op til før- under- og efterarbejde omkring, besøget på Bornholms Rovfugleshow - arbejdsopgaver kan downloades gratis fra vores hjemmeside, eller købes for en beskeden pris på stedet på dagen.

Der er mulighed for at spise madpakke i området.

Klassetrin: Alle - tilpasses efter alder
Deltagerantal: Min.15 elever og højst 56 elever  - 2 klasser
Varighed: 2,5 timer       
Mødested: I udstillingen - Bornholms Rovfugleshow, Lundsgårdsvej 4

Pris: 80 kr. pr. person

Betaling gennemføres ved udeblivelse fra show

Læs mere på: www.bornholmsrovfugleshow.dk

Download bestillingsliste
bottom of page